Janne Parri

Digiajan käsityöläinen & Markkinoinnin monitoimimies

Työkokemus

2019 - Present

Yrittäjä & Markkinointimies

Janne Parri Oy

Tällä hetkellä olen yrittäjä ja suurin asiakkaani on Truescape Oy:ksi muuttunut Mysteeri. Johdan ja toteutan siellä markkinointia yhdessä omistajien kanssa. Teen myös muille asiakkaille pienempiä kokonaisuuksia, kuten verkkosivuja ja maksukampanjoita.

2017 - 2019

Markkinointipäällikkö

Mysteeri Experience Oy

Mysteerillä sain nopeasti koko markkinoinnin vastuulleni. Suunnittelimme sen Luovan Johtajan kanssa ja minä toteutin sen. Osa asioista oli opittava matkan varrella. Tämä laajensi näkemystäni markkinoinnista ja haastoi minua kokeilemaan luovempia ratkaisuja.

2015 - 2017

Social Media Account Manager

Suomen Digimarkkinointi Oy

Digimarkkinoinnilla olin vastuussa asiakkaiden Facebook-kampanjoista ja sisällöntuotannosta. Pääsin heti sukeltamaan syvälle mainosten hallintaan, analytiikkaan ja tuotekehitykseen. Kaiken sen päälle aloin ymmärtämään, miten käyttäjät toimivat digitaalisessa maailmassa.

Koulutus

2015 - 2017

Media-alan Ammattitutkinto

Valokuvauksen osaamisala

Media-alan ammattitutkinto eli entinen Valokuvaajan ammattitutkinto on antanut minulle eväitä luoda visioni mukaisia kuvia. Samalla se on tutustuttanut minut luovan alan haasteisiin ja ihanuuksiin.

2015 - 2017

Tradenomi

Markkinointi

Tradenomin tutkinto antoi minulle hyvän pohjan ajatella markkinointia liiketoiminnan kannalta. Opintojeni aikana olin hyvin aktiivinen opiskelijajärjestöissä, joissa pääsin heti kokeilemaan oppimiani asioita.

Muutama sana minusta

Oppiminen on minulle hyvin tärkeää. Hoidan asiat aina, niin että minulle jää aikaa ja jaksamista oppia uusia asioita.Ystäväni kuvailisivat minua rauhalliseksi tekijäksi ja iloiseksi työkaveriksi. Vapaa-aikani täytän liikunnalla ja kaikenlaisella luovalla nörtteilyllä. Kannan myös iloiten aviomiehen ja koiranomistajan titteleitä.

Suosittelijat

Emmi Kärnä
Esimies – Mysteeri Experience Oy
040 778 9711
emmi@mysteeripelit.fi
Juha Leppäkynnäs
Työpari – Mysteeri Experience Oy
040 539 7583
juha@mysteeri.com

Niin ja meitsi muuten tykkää lukea!

Tai oikeastaan kuunnella äänikirjoja. Tykkään kuunnella oman alani kirjallisuutta, mutta myös muita bisnes- ja self-help-kirjoja. Alla on muutamat tekemäni muistiinpanot minulle merkittävistä kirjoista.

Influence - Robert B. Cialdini

The 22 Immutable Laws of Marketing - Al Ries ja Jack Trout

Ca$hvertising - Drew E. Whitman

The One Thing - Gary Keller

Ja tässä vielä pieni portfolio...

Tarvitsen päiviini ripauksen luovuutta. Se voi olla ongelmanratkaisua tai vaikka graffistatyötä. Tässä on muutama tuotos matkani varrelta.

Jura-saneerauksen logo rakennettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tavoitteena tuottaa vakuuttava ja helpostilähestyttävä logo.

Mysteerin logo päivitettiin verkkosivu-uudistuksen yhteydessä. Lopputulos oli modernimpi ja pelkistetympi.

Tämä kuvakomposiitti tehtiin kuudesta stockikuvasta. Tavoitteena oli kuvittaa teema "Pakohuone on pikkujoulujen jään murtaja"

Mikon pään halkaisu oli oma luova projekti, jossa yhdisteltiin valokuvausta ja kuvanmuokkausta.

Pistä ihmeessä viestiä

Eikä sitä asiaakaan tarvitse hirveästi olla. Juttelen mielelläni markkinoinnista ja kaikista muistakin jutuista ihan muuten vaan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.