Flow Akatemia

Nettisivuprojekti Jannen kanssa sujui hyvin johdonmukaisesti, nopeasti ja kitkattomasti. Häneltä tuli paljon toimivia ehdotuksia ja sparrailua sekä nettisivuihin että markkinointiin ja sisältöihin ylipäätään. Mikään vaikeampikaan ehdotus ei jäänyt mietintäasteelle, vaan Janne lähti heti selvittämään ja kokeilemaan - usein nämä olivat päätyneet sivustolle jo päivän päästä. Projektin kulku oli selkeä ja valmistui nopeasti, vaikka aikataulu oli tiukka. Suosittelen.

Jussi Venäläinen, perustaja

Suunnittelu

Flow Akatemian visuaalinen ilme suunniteltiin perusteellisesti. Sen pohjana käytettiin ostajapersoonia ja tyylimaisemaa. Ostajapersoonat pidettiin mielessä koko prosessin ajan, jotta lopputuloksesta saatiin asiakaslähtöinen. Samalla Flow Akatemialle myös toteutettiin logo. Suunnitelmissa keskityttiin tärkeimpiin sivuihin ja yhtenäisen ilmeen aikaansaantiin.

Kehitys

Kun sivuston suunnitelma oli valmiina alkoi kehitys. Sivusto rakennettiin Webflow-alustalla. Webflow mahdollisti teknisesti laadukkaat sivut, joita on helppo päivittää ilman syvällisempää teknistä osaamista.