Flow Akatemia
Flow Akatemia
Nettisivuprojekti Jannen kanssa sujui hyvin johdonmukaisesti, nopeasti ja kitkattomasti. Häneltä tuli paljon toimivia ehdotuksia ja sparrailua sekä nettisivuihin että markkinointiin ja sisältöihin ylipäätään. Mikään vaikeampikaan ehdotus ei jäänyt mietintäasteelle, vaan Janne lähti heti selvittämään ja kokeilemaan - usein nämä olivat päätyneet sivustolle jo päivän päästä. Projektin kulku oli selkeä ja valmistui nopeasti, vaikka aikataulu oli tiukka. Suosittelen.
Jussi Venäläinen
Perustaja

Tarinan sankari

Flow Akatemia on yhden miehen unelmasta syntynyt yritys, joka edistää myötävirtausta. Tämä yksi mies on nimeltään Jussi. Värikkäällä työurallaan hän näki, kuinka lukuisat tietotyöläiset kokevat työnsä tahmaiseksi. Ongelmaa tutkiessaan Jussi tutustui flow-tilaan. Tämä virtaustila osoittautui ratkaisuksi tietotyön tuskaiseen puurtamiseen ja vei samalla Jussin mennessään.

Mistä koti kaikelle sisällölle?

Jussi tiesi, että hänellä on rahkeita tuottaa tekstiä, ääntä ja kuvaa. Tältä sisällöltä puuttui vain kotipaikka. Sivuston rakentaminen itse roikkui vaihtoehtojen joukossa pitkään. Sivut saisi kyllä pystyyn, mutta ulkoasun viilaaminen ei onnistuisi noin vain. Nuori yritys vaati myös suuren osan Jussin resursseista, joten apu oli tarpeen.

Duunia duunia

Oppaaksi Jussi löysi minut. Edessä oli tiukka pyristys, sillä sivut haluttiin pystyyn kuukaudessa. Pohjatyöstä emme kumpikaan halunneet joustaa. Jussi kertoi ja tarinoi asiakkaistaan, jonka tuloksena oli kolme ostajapersoonaa. Seuraavaksi kiteytettiin brändin ominaisuudet, jotka niin ikään syntyivät Jussin pääkopasta. Itse autoin ajatuksia ja ideoita muodostomaan konkreettisiksi suunnitelmiksi.

Pohjatöiden kulminaationa olivat ostajapersoonat ja tyylimaisemaksi. Maiseman tarkoitus oli esitellä tulevaa yritysilmettä ja testata erilaisia kokonaisuuksia. Lopullinen maisema eli vielä, mutta lopulta se toimi yhteisenä karttana minulle sekä Jussille. Matkamme oli vasta alussa, sillä vasta nyt teimme ensimmäiset suunnitelmat sivustosta.

Suunnittelu eteni vauhdikkaasti, sillä olimme tehneet pohjatyömme huolellisesti. Jussi tarjosi palautetta nopealla tahdilla ja minä ohjasin suunnitelmaa omalla ammattitaidollani. Pian alkoi sivuston kehitys Webflow-alustalla.

Sivusto alkaa syntyä

Kehitysvaiheessa kasasimme sivustoa suunnitelman perusteella. Verkkosivut elävät ja näkyvät monessa laitteessa, joten viilattavaa vielä riitti. Kävimme yhdessä läpi välejä ja asetteluja, kunnes olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Julkaisu onnistui helposti ja pääsimme seuraamaan uuden sivuston heräämistä.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.