Jussi Venäläinen
Jussi Venäläinen
Nettisivuprojekti Jannen kanssa sujui hyvin johdonmukaisesti, nopeasti ja kitkattomasti. Häneltä tuli paljon toimivia ehdotuksia ja sparrailua sekä nettisivuihin että markkinointiin ja sisältöihin ylipäätään. Mikään vaikeampikaan ehdotus ei jäänyt mietintäasteelle, vaan Janne lähti heti selvittämään ja kokeilemaan - usein nämä olivat päätyneet sivustolle jo päivän päästä. Projektin kulku oli selkeä ja valmistui nopeasti, vaikka aikataulu oli tiukka. Suosittelen.
Jussi Venäläinen
Yrittäjä

Suunnittelu

Jussin sivuissa käytettiin hyödyksi Flow Akatemialle luotua tyyliä ja Webflow-sivustoa. Vaihdoimme värejä ja muokkasimme kuvastoa.

Kehitys

Kun sivuston suunnitelma oli valmiina alkoi kehitys. Sivusto rakennettiin Webflow-alustalla. Webflow mahdollisti teknisesti laadukkaat sivut, joita on helppo päivittää ilman syvällisempää teknistä osaamista.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.