Poikateatteri
Poikateatteri
Nettisivut raskaat, Janne rento.
Joonas Veijanen
Piälikkö

Tarina alkaa

Poikateatterilla ja allekirjoittaneella on historiaa vuosien takaa. Mikkelistä ponnistanut paikallinen ylpeyden aihe on innostanut ja auttanut lukuisia poikuuksiin taipuvaisia henkilöitä vuosien varrella. Kun tajusin, että Poikateatteri täytti 10 vuotta, eikä sillä ole nettisivuja, soitin heti Joonakselle. Olimme vuonna nakki ja kumikameli samassa Poikateatterin tuotannossa. Sittemmin Joonas jatkoi uraansa esittävänä taiteilijana ja päätyi myös Poikateatterin luotsaajaksi. Joonas oli kanssani samaa mieltä. Oli tullut aika laittaa suurempaa vaihdetta silmään.

Haasteinen tie, mutta kiire ei ole

Joonaksen näkemys Poikateatterista oli vahva ja tuolle näkemykselle me aloimme luomaan kasvoja. Kävimme läpi asiakkaat ja ryhmäläiset. Loimme testityylejä ja löysimme suunnan koko Poikateatterin ilmeelle. Olennaista oli, että sivuista ja ilmeestä välittyisi rohkeus, mutta samalla herkkyys. Lopputuloksen tuli olla siisti, mutta ei missään nimessä liian ylellinen. Vaikka yhteistyömme sujui soljuvasti, työtä oli kuitenkin edessä.

Kohti tulevaa

Sivuston julkaisu tehtiin kaikessa hiljaisuudessa. Näin pystyimme testaamaan ja viilaamaan valmista sivustoa. Todellinen julkaisu tehtiin myöhemmin ja käytännössä se tarkoitti liikenteen ohjaamista sivuille. Poikateatterin tarina jatkuu kahdessa kaupungissa ja aika näyttää tuleeko niitä lisää.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.