Nettisivut, joista voit olla ylpeä

Meitsi on Janne ja autan yrityksiä nettisivujen kanssa. Pistähän viestiä, jos vanhat sivut eivät enää pelaa.

Hyvät nettisivut
Janne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri Tausta

Onhan näitä jo tullut tehtyä...

Sakea
SUNS Energy
Otto Tuotanto
Luomustudio
Creative Finland
MARKED
Löyly Helsinki
OSKU ry
Männikkömetsä
ThreeFiveEight
Ainesmestarit
Value Films
Jyväskylän palvelualan opisto
Flowsales
Kaakelikaivos

Sivuistasi tulee näyttävät!

Sivuistasi tulee näyttävät!

Sivuistasi tulee suorastaan päräyttävät ja tietenkin yrityksesi näköiset. Emme käytä mitään valmista pohjaa, vaan rakennamme yhdessä täysin yksilölliset sivut yrityksellesi.

Sivuistasi tulee Myyvät!

Parhaimmassa tapauksessa nettisivusi myyvät palveluitasi kuin itsestään. Sinä vain vastailet yhteydenottoihin ja ihmettelet, miten helppoa yrittäminen on.

Ota Yhteyttä

Sivuistasi tulee Myyvät!

Sivusi Näkyvät Googlessa!

Sivusi Näkyvät Googlessa!

Nettisivut kannattaa rakentaa Google-ystävällisiksi. Hakukoneoptimointiin liittyy monta asiaa ja niitä mietitään, kun sivuja rakennetaan.

Osaat Itse Käyttää sivujasi!

Nettisivujen päivittäminen onnistuu myös sinulta. Mietimme, mitä kaikkea haluat päivittää sivuillasi ja otamme tarpeesi huomioon jo rakennusvaiheesa.

Ota Yhteyttä

Osaat Itse Käyttää sivujasi!

Päräyttävien sivujen lisäksi

Palveluun kuuluu mm.

Aloituspalaveri luonasi

Tulen tutustumaan toimintaasi ja siinä samalla pistämme projektin käyntiin.

Viikoittaiset tapaamiset

Käytäntö pyörii viikoittaisten etämiittien ympärillä. Niissä käydään läpi ajankohtaiset asiat ja projektin eteneminen.

Nettisivun käyttökoulutus

Lopuksi opetan sinut ja työntekijäsi käyttämään sivustoa.

Hakusana­kartoitus

Hakusanakartoituksessa etsitään ne teille sopivat hakusanat. Kun optimoimme sivut niiden mukaan, näyt paremmin googlessa.

Asiakas­persoonien määrittely

Asiakaspersoonat ovat puolifiktiivinen hahmotelma asiakkaistasi. Niiden avulla asiakkaasi ovat koko ajan läsnä suunnittelussa.

Tyylikirjasto Webflow'ssa

Luon sinulle tyylikirjaston verkkosivualustalle. Sen avulla voit kopioida ja hyödyntää samaa tyyliä helposti.

Kattava ohjepankki

Löydät ohjepankkini osoitteesta janneparri.fi/apua. Sinne olen kerännyt etenkin Webflow'hun liittyviä ohjeita.

Julkaisun jälkeinen tuki

En katoa mihinkään julkaisun jälkeen. Autan sinua sivujen kanssa ja voin tehdä kaikki  kohtuulliset muokkaukset kuukauden sisällä julkaisusta.

Puolen vuoden korjaustakuu

Jos sivuilla on selkeä toiminnallinen virhe, niin tietenkin käyn sen korjaamassa. Korjaustakuu on voimassa puoli vuotta julkaisun jälkeen.

Asiakkaiden suusta

"
Asiakkaan kuunteleminen on selvästi Jannen työskentelyn keskiössä ja saatiin juuri meidän näköiset nettisivut. Kommunikaatio oli avointa; Jannelta uskaltaa kysellä tyhmiäkin ja apua saa myös niihin yllättäviin asioihin nopeasti ja myötätunnolla. 5/5, suosittelisin niin yksityisyrittäjälle kuin isoille yrityksillekin!
"

Susanna Ronkainen

OSKU ry

"
No tuntu kyllä siltä, että projekti eteni suunnitellusti. Yllättävän kevyesti vaikka hommaa riitti.
"

Siru Jyrkkä

Ainesmestarit

"
En tule todennäköisesti työskentelemään tulevaisuudessa verkkosivujen osalta muiden kuin Jannen kanssa. Yksi parhaista asiakas kokemuksistani. Janne todella välittää asiakkaistaan.
"

Panu Kotilainen, Managing Director

Value Films

"
Kotisivujen toteutus sujui aina suunnittelusta valmiiden sivujen käyttöön­ottokoulutukseen ammattimaisesti aikataulussa ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Yhteistyö tuotti toivottua tulosta ja uudet kotisivut on otettu hyvin vastaan.
"

Aino Koskinen

Jyväskylän palvelualan opisto

"
Projektin aikana tuli tunne, että homma on ammattilaisen käsissä. Asiat hoituvat kuten oli sovittu ja lopputulos oli priimaa, vaikka hyvää lähdetiin hakemaan.
"

Ville Syrjäläinen

Reilu Hallinto

"
Janne on ihmisenä erittäin miellyttävä ja hänestä hehkuu innostus verkkosivuja kohtaan. Hän tekee tehtävänsä ajatustakin nopeammin ja osaa oma-aloitteisesti kehittää nerokkaasti sivuja tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Olimme lopputulokseen äärettömän tyytyväisiä ja voimme suositella Jannea vilpittömästi!
"

Sakari Siilin

Byway Communications

Tutustuminen

Kaikki alkaa aloituspalaverista, jossa määritämme projektin tavoitteet ja minä tutustun toimintaanne. Toteutan pohjatöinä asiakaspersoonat ja hakusanatutkimuksen.

Suunnittelu

Suunnittelu alkaa tyylien testaamisella. Esitän teille noin kolme vaihtoehtoa mahdollisesta tyylistä. Ne toimivat keskustelun avauksena visuaalisille asioille. Testin ja hakusanatutkimuksen pohjalta suunnittelemme teille tyylikkäät nettisivut.

Kehitys

Kehitys-vaiheessa rakennan sivut Webflow-alustalla. Tässä vaiheessa pääset jo näkemään, miltä sivun ylläpito näyttää.

Julkaisu

Ennen julkaisua viilaamme pikselit ja pilkut kohdilleen. Kun hetki on oikea, julkaisemme sivut ja kerromme maailmalle.

Käyttökoulutus

Käyttökoulutuksessa opetan sinut ja työntekijäsi käyttämään sivuja. Tavoitteena on aina, että pystytte itse tekemään tarvittavat muutokset sivuillenne.

Hinta

Nettisivut
6900 €
(+alv)
Isoille ja pienille yrityksille, jotka haluavat panostaa nettisivuihin.
Sisältää mm.:
Kasapäin tapaamisia aloituspalaverista alkaen
Asiakaspersoonat
Tyylinen testaus
Responsiivisen sivun suunnittelu
Hakusanakartoitus
Sivun kehitys Webflow-alustalla
Sivun julkaiseminen
Käyttökoulutus
Ota Yhteyttä

Pyrin aina tarjoamaan sinulle yhden hinnan, jolla hoidan sivusin kuntoon. Tämän tarkoitus on se, että minulla on pelivaraa tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivat sivut. Toisaalta sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä kulueristä, sillä pienet yllätykset eivät vaikuta hintaan.

Vieressä näkyvä hinta on se, jonka useimmiten annan tarjouksessa. Jotkin projektit ovat selvästi pienempiä ja jotkin merkittävästi suurempia. Tällöin tietenkin tarjouksen hinta saattaa elää.

Tämä ei kuitenkaan ole ainut palveluni. Voit suunnitella sivusi täysin itse, jolloin autan sinua Webflow-kehityksessä. Toisaalta, jos haluat laittaa ilmeen kuntoon logoja myöten, kurkkaa yritysilme-palvelu.

100% tyytyväisyys­takuu

Kaikki muokkaukset kuukauden sisällä julkaisusta

Puolen vuoden korjaustakuu

Usein kysyttyä

En. Tai jos teen, niin sitten joku uhkaa minua aseella. Tiedän oman osaamiseni ja se on hyvässä käytössä, jos pysyn erossa Wordpressistä.

Olen kokeillut muita alustoja, enkä ymmärrä, miksi ihmiset edelleen käyttävät esim. Wordpressiä. Nykyään on olemassa uusi parempi tapa tehdä nettisivuja.

Hitusen epäilen, että haluaisit ainakaan palata Wordpressin pariin. Jos joskus haluat vaihtaa alustaa, niin sisällöt saa helposti ulos Webflow'sta. Itse asiassa saat exportattua koko sivuston koodin ja voit ylläpitää sivuasi vaikka omalla palvelimellasi. Tästä huolimatta alustan vaihtaminen vaatii aina työtä.

Webflow'n heikkoudet ovat pitkälti yksittäisiä puuttuvia ominaisuuksia. Blogissa ei esimerkiksi ole oletuksena kommentointimahdollisuutta. Verkkokauppa onnistuu hienosti, mutta suomalaisia verkkopankkeja ei saa maksutavoiksi.

Verkkokauppa ja kommentointi ovat asioita, joihin on olemassa erittäin päteviä ratkaisuja. Nämä ratkaisut (eli sovellukset) säästävät aikaasi, vaikka yleensä maksavatkin. Jos olet tosissasi jostain näistä ominaisuuksista, sinun kannattaa joka tapauksessa valita jokin erillinen softa hoitamaan sitä.

Kyllä. Verkkokauppa onnistuu hienosti ja se rakennetaan pitkälti samalla tavalla kuin muut dynaamiset sisällöt Webflow'ssa. Minun palveluihini tosin verkkokaupan rakentaminen ei kuulu.

Webflow'n omassa verkkokaupassa on kuitenkin yksi merkittävä puute meille suomalaisille. Sinne ei nimittäin saa suomalaisia verkkopankkeja maksutavoiksi. Jos tämä ei ole asiakkaillesi ongelma, niin hyvä homma. Jos on, niin lue vaihtoehdot.

Jos olet perustamassa oikeasti puhdasta tai merkittävän kokoista verkkokauppaa, hyppää suosiolla Shopifyn kelkkaan. Voit edelleen tehdä normaalit sivut Webflow'lla jos haluat. Shopify-kauppa voi elää esimerkiksi alidomainilla kuten kauppa.sivusi.fi.

Jos haluat kokeilla yhden tai kahden tuotteen myyntiä, niin Holvi on oikein pätevä vaihtoehto siihen. Holvilla on muitakin hyviä puolia ja pääset helposti alkuun.

Tottakai. Wordpressistä saa artikkelit helposti ulos. Webflow'n päässä tietoa saa helposti taas sisään. Ainoat hankaluudet tulevat, jos vanha sivustosi käyttää jotain hyvin pientä tai vanhaa julkaisujärjestelmää.

Viikko, kuukausi tai kaksi. Jos teen sivuston huolellisesti pohjatöineen, kestää siinä yleensä noin kaksi kuukautta. Jos sinulla on valmiina tarkat piirustukset sivuistasi ja kuvat sekä tekstit pilvessä, minulla menee noin viikko sivuston pystyttämisessä.

Sivuston suunnittelu on kuitenkin se vaihe, jossa pärätyttävät sivut tehdään. Toisin sanoen hyvää sivustoa ei tehdä ilman perusteellista suunnittelua.

Kaikki nettisivuprojektit pitävät sisällään suunnittelun, kehityksen ja julkaisun. Hieman tekijästä riippuu, kauan aikaa menee mihinkin vaiheeseen.

Minun kohdallani huolellinen nettisivuprojekti etenee seuraavasti. Ensin tapaamme ja käsittelemme sinun tarpeitasi, jonka jälkeen lähetän sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää tarjouksen täältä.

Itse projekti alkaa aloituspalaverilla. Siinä käymme läpi yritystäsi, teidän asiakkaita ja teidän mieltymyksiä. Niiden avulla pääsemme testaamaan erilaisia tyylejä.

Kun tyyliä on testattu, pääsemme suunnittelemaan varsinaista sivustoa. Sivun rakentaminen alkaa vasta, kun suunnitelma on valmis tai hyvin pitkällä. Tässä vaiheessa ulkoasu ja sisällöt pitäisi olla valmiina ja projekti on jo maalisuoralla.

Lue ihmeessä lisää prosessista, sillä se takaa hyvät tulokset.

Jokaiseen projektiin kuuluu ns. sisältökonsultaatio. Se tarkoittaa sitä, että autan teitä tekstien kanssa. Jos haluatte, että kirjoitan kaikki tekstit puolestanne, niin sekin kyllä onnistuu.

Kirjoitan itse paljon ja säännöllisesti. Lähestyn nettisivujen tekstejä mainostekstien ja konversio-optimoinnin näkökulmasta. Toisin sanoen sanat ohjaavat sivusi vierailijaa kohti ostoa.

Huolellinen pohjatyö ennaltaehkäisee tämän tilanteen. En siis katoa luovaan mökkiini ja ilmesty sieltä kolmen kuukierron jälkeen valmiin sivuston kanssa. Käytän työkalunani tyylimaisemia, joiden avulla saat makua lopullisesta ulkoasusta. Prosessin jokaisessa vaiheessa pidämme huolta, että ulkoasu etenee oikaan suuntaan.

Jos jostain syystä et tämänkään jälkeen pidä sivustosta (näin ei ole koskaan käynyt), on nettisivuilla myös 100% tyytyväisyystakuu.

Ei. Sopimuksessa on kiinteä hinta, joka on sidottu ominaisuuksiin. Eli jos tarvittavia ominaisuuksia ei ilmesty lisää, niin ei ilmesty hintaakaan.

Minun työni lisäksi joudut maksamaan Webflow'sta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Saatat myös tarvita esimerkiksi ohjelman, joka hallitsee sivujesi kieliversioita. Erittelen nämä kulut aina tarjouksessa.

Muita ylläpitokuluja ei tule. Webflow on siitä hyvä alusta, että se pysyy ajan tasalla ja pystyssä ilman, että sitä käy säännöllisesti säätämässä.

Minulle sinun ei tarvitse lähetellä rahaa kuukausittain. Ainoat jatkuvat kulut tulevat Webflow'n tilauksesta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Lisäksi jotkin edistykselliset ominaisuudet vaativat oman softansa, mutta ne käydään läpi jo tarjousvaiheessa.

Maksu tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa erässä. Ensimmäisen laskun lähetän, kun sopimus on allekirjoitettu ja toisen ennen sivuston julkaisua.

Laskut lähetän mieluusti verkkolaskuna, mutta muutkin tavat kyllä onnistuvat.

No todellakin. Projektin alussa käymme läpi yleisimmät asiat, joita haluat sivuillasi muokata tai lisätä. Näin teemme arjestasi helppoa. Lisäksi saat minun tekemän videopankin, jonka avulla voit tehdä vaikka kokonaan uusia yksilöllisiä sivuja.

Kyllä. Jokainen projekti sisältää käyttökoulutuksen ja ohjepankin. Lisäksi Webflow'sta on helppo käyttää. Siinä on kaksi puolta, joista toinen (Editor) on helpompi käyttää kuin Facebook. Sieltä voit muokata tekstiä ja kuvia hyvinkin helposti. Vaikeampi puoli on nimeltään designer, ja senkin voi oppia.

Kyllä. Oikeastaan, voi olla että olen jo vastannut sinulle. Kun tilaat sivuston minulta, lisään sinut videokirjastoon. Siellä olen vastannut kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin, joita asiakkaani ovat kysyneet. Näin ollen, jos keksit täysin uuden kysymyksen, minulla on hyvin aikaa vastata siihen.

Tein ensimmäisen sivuni vuonna 2016. Minäkin aloitin Wordpressillä ja olin hyvin innoissani. Sitä seurasi useita WP-sivuja ja tuskaisia tunteja. Päivätyöni oli vielä jonkin aikaa mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Mysteerillä pääsin toden teolla työstämään sivustoja. Pääsivun ylläpito ja optimointi oli vastuullani. Siinä oli hommaa, sillä meillä oli parhaimmillaan kuusi toimipistettä, verkkokauppa ja kymmeniä tärkeitä sivuja. Sivujen rakentamisen lisäksi tein konversio-optimointia, hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa.

Olisin hypännyt pelkkien nettisivujen pariin paljon aikaisemmin, jos olisin löytänyt Webflow'n nopeammin. Mietin Wordpress-pajan aloittamista, mutta en halunnut tapella WP:n kanssa aamusta iltaan. Kun vihdoin löysin Webflow'n, paluuta ei ollut. Takana on kymmeniä nettisivuprojekteja ja olin myös ensimmäinen Webflow Partner Suomessa.

Jutellaan ihan rennosti

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.