Yritys­ilme

Erotu erottujien joukossa!

alaspäin

Sinun yrityksesi muistetaan!

Miten erottua alalla, jossa kaikki pyrkivät erottumaan? Miten tulla kuulluksi miljoonien ärsykkeiden maailmassa? Erottumisen ydin on henkilökohtaisuus.

Pistä viestiä!

Sinun yrityksesiMuistetaan!

Miten yritysilme muuttuu euroiksi?

Miten yritysilme muuttuu Euroiksi?

Uuden kokeileminen on asiakkaalle aina riski. Selkeä ja samaistuttava yritysilme auttaa asiakkaan sen ensimmäisen kynnyksen yli.

Mitä yritys oikeasti tarvitsee?

Olet kenties kuullut brändäyksestä, graafisista ohjeistoista, visuaalisesta identiteetistä ja kaiken maailman hienoista strategioista. Minä teen yritysilmeitä eli ulkoasuja, joista yrityksesi tunnistetaan.

Mitä jos juteltaisiin näistä hommista?

Mitä yritys oikeastiTarvitsee?

Tähänkin hommaan on selvä prosessi!

1.

Tutustutaan ensin asiakkaisiisi.

2.

Tutustutaan sinun mieltymyksiin.

3.

Testataan erilaisia tyylejä.

4.

Rakennetaan logo.

5.

Määritellään ilme.

6.

Tehdään sovitut dokumentit ja tiedostot.

Pistä viestiäLue lisää prosessista

Tähänkin hommaan on selvä prosessi!

100%
Tyytyväisyys-
takuu

Lopputulos ei miellytä =
ei laskua

Jeppistä. Takuu on aika selkeä ja sen voin antaa hyvillä mielin. Tämä siksi, että jynssään sivuja kunnes sinä olet niihin tyytyväinen.

Pyydä tarkempi tarjous

Tässäpä vielä muutama yleinen vastaus!

Osaatko tehdä "tylsiä" ilmeitä?

No juu, mutta miksi haluaisit tylsän ilmeen? Jos kaipaat esimerkiksi uskottavuutta, niin se onnistuu ilman tylsyyttäkin.

Kauanko ilmeen tekemisessä kestää?

Viikko, kuukausi tai kaksi. Projektit ovat erilaisia ja itse toteutan myös nettisivut ilmeen yhteydessä. Pelkässä ilmeen suunnittelussa menee keskimäärin kuukausi. Tietenkin viilaukset ja saattavat lisätä kestoa.

Aikaa menee, koska pohjatyöt tehdään huolella ja asiakkaana pääset prosessiin mukaan. En siis katoa kuukaudeksi luovaan mökkiin, vaan teemme ilmettä yhdessä.

Miten projekti etenee?

Ensin tapaamme ja käsittelemme sinun tarpeitasi, kunnes olemme valmiita tekemään sopimuksen.

Sopimuksen jälkeen käymme läpi tai luomme yrityksesi ostajapersoonat. Niiden avulla voimme luoda tyylimaisemat, joka on eräänlainen prototyyppityökalu visuaaliselle kokonaisuudelle.

Tämän jälkeen pääsemme suunnittelemaan logoa, joka sopii tyylimaisemaan. Tämä jälkeen teen teille tarvittavat dokumettipohjat. Lopuksi kirjoitan ohjeistukset ja toimitan kaikki tiedostot teille.

Lue ihmeessä lisää prosessista, sillä se takaa hyvät tulokset.

Paljon sinulta löytyy kokemusta?

Tein ensimmäisen sivuni vuonna 2016. Minäkin aloitin Wordpressillä ja keskittyminen oli teknisessä puolessa. Päivätyöni oli vielä jonkin aikaa mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Mysteerillä pääsin toden teolla työstämään sivustoja ja mukaan tuli myös visuaalinen puoli. Aloin miettimään enemmän käyttökokemusta ja erottumista.

Nyt minulla on noin kolme vuotta kokemusta visuaalisesta suunnittelusta. Kehitän sivut edelleen itse sen takia, että voin säätää pikselit itse.

Entä jos en pidä lopputuloksesta?

Huolellinen pohjatyö ennaltaehkäisee tämän tilanteen. En siis katoa luovaan mökkiini ja ilmesty sieltä kolmen kuukierron jälkeen valmiin ilmeen kanssa. Käytän työkalunani tyylimaisemia, joiden avulla saat makua lopullisesta ulkoasusta. Prosessin jokaisessa vaiheessa pidämme huolta, että ulkoasu etenee oikeaan suuntaan.

Jos jostain syystä et tämänkään jälkeen pidä sivustosta (näin ei ole koskaan käynyt), on ilmeellä myös 100% tyytyväisyystakuu.

Tuleeko hintaan vielä lisäkuluja tai lisätyötä?

Ei. Sopimuksessa on kiinteä hinta, joka on sidottu ominaisuuksiin. Eli jos tarvittavia ominaisuuksia ei ilmesty lisää, niin ei ilmesty hintaakaan.

Jos projektissa on mukana verkkosivut, niiden kulut ovat eritelty tarjouksessa. Tällöin joudut maksamaan Webflow'sta (noin 180€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi).

Muita ylläpitokuluja ei tule. Webflow on siitä hyvä alusta, että se pysyy ajan tasalla ja pystyssä ilman, että sitä käy säännöllisesti säätämässä.

Miten maksu tapahtuu?

Maksu tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa erässä. Ensimmäisen laskun lähetän, kun sopimus on allekirjoitettu ja toisen ennen sivuston julkaisua.

Osaanko minä käyttää yritysilmettä?

Kyllä. Teen laajan graafisen oheisto ja kevyemmän logon käyttöohjeen. Näin pysyt kartalla, miten käytät uutta ilmettäsi.

Ilme on tietenkin teitä varten tehty ja näin ollen saatte tehdä sillä mitä haluatte. En siis tule vahtimaan, että käytätten oikeita värejä ja jätätte logon ympärille tarpeeksi tilaa.

Ehditkö vastaamaan kysymyksiini projektin jälkeen?

Kyllä. Verkkosivujen kohdalla olenkin jo vastannut moneen kysymykseen tietopankissani. Jos ilmeiden kohdalla kertyy paljon kysymyksiä, niin teen sille oman osion.

Ehdin kyllä myös vastata ihan sähköpostiinkin.

Pystytkö tekemään myös markkinointi- tai viestintäsuunnitelman?

Ehkä, jos tähdet ovat hyvässä asennossa.

Yritysilme ja verkkosivut liittyvät vahvasti viestintään ja markkinointiin. Näin ollen saatan ohjeistaa teitä myös niissä.

En kuitenkaan tee syvällisempiä suunnitelmia ellei minulla ole syvempää tietämystä yrityksenne toimialasta.

Kaksi tietä kohti ilmettä,
josta voit olla ylpeä.

1. Pistä viestiä, niin jutellaan ihan rennosti.

Ei hätää, en ole mikään myyjä. Korkeintaan innostunut nörtti.

Jes mahtavaa! Vastailen viestiisi piakkoin.
Jokin meni pieleen. Viitsitkö vielä tarkistaa, että kaikki kentät on täytetty ja kokeilla uudelleen.

2. Pyydä suoraan tarkempi tarjous

Täyttele pikainen kaavake, niin saan sinulle tarkan hinnan laskettua.

Hyppää kaavakkeeseen...
Nettisivut yritykselle - ota yhteyttä