Janne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri Tausta

Teidän kotisivut eivät ole ensimmäinen Webflow-projektini.

Sakea
Otto Tuotanto
Creative Finland
MARKED
ThreeFiveEight
Löyly Helsinki
OSKU ry
Männikkömetsä
Ainesmestarit
Value Films
Jyväskylän palvelualan opisto
Flowsales
Kaakelikaivos
Data Lead
EasyWaste

Visuaa­linen vapaus

Miltä kuulostaisi

Visuaa­linen vapaus

Webflow tarjoaa visuaalisen vapauden kotisivujen toteuttajalle. Saat juuri sinun näköiset sivut, etkä ole rajoitettu valmiisiin templaatteihin. Lisäksi Webflow'n interaktioilla lisäät sivuihin jännittäviä efektejä.

Ota yhteyttä

HElpompi muokata ja ylläpitää kuin Wordpress

Webflow-sivuissa on helppo käyttöliittymä, josta pääset muokkaamaan kotisivujen olennaisia asioita. Myös ylläpito on helppoa ja voit unohtaa lisäosien ja teemojen päivitykset.

HElpompi muokata ja ylläpitää kuin Wordpress

Puhdasta koodia, nopeita latausaikoja

Puhdasta koodia, nopeita latausaikoja

Webflow kotisivut latautuvat todella nopeasti. Kaikki olennaiset nopeusoptimoinnit ovat sisäänrakennettuja, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä.

Vakautta ja tietoturvaa

Sivusi pysyvät pystyssä ja voit unohtaa lisäosakonfliktit ja päivitysten aiheuttaman ahdistuksen. Myös tietoturva on korkealla tasolla.

Ota yhteyttä

Vakautta ja tietoturvaa

Webflow’lla on jo yli 3,5 miljoonaa käyttäjää...

Webflow ei ole enää mikään uusi alusta. Sen ensijulkaisusta on jo yli kymmenen vuotta. Lukuisat suuryrityksetkin (esimerkkejä) ovat siirtyneet Webflow kotisivuihin ja todenneet alustan skaalautuvuuden. Webflow on noteerattu myös seuraavissa medioissa:

Olen oikea valinta jos...

Olen oikea valinta jos...

Kotisivujen tekijöitä löytyy nykyään joka pitäjästä. Myös Webflow-tekijöitä on Suomessa jo lukuisia. Minä olen hyvä valinta projektillesi jos...

Haluat sivuiltasi näyttävyyttä.

Etsit yhtä kokenutta tekijää
(etkä esim. mainostoimistoa)

Haluat kehittää sivujasi myös julkaisun jälkeen.

Usein kysyttyä

En. Tai jos teen, niin sitten joku uhkaa minua aseella. Tiedän oman osaamiseni ja se on hyvässä käytössä, jos pysyn erossa Wordpressistä.

Olen kokeillut muita alustoja, enkä ymmärrä, miksi ihmiset edelleen käyttävät esim. Wordpressiä. Nykyään on olemassa uusi parempi tapa tehdä nettisivuja.

Hitusen epäilen, että haluaisit ainakaan palata Wordpressin pariin. Jos joskus haluat vaihtaa alustaa, niin sisällöt saa helposti ulos Webflow'sta. Itse asiassa saat exportattua koko sivuston koodin ja voit ylläpitää sivuasi vaikka omalla palvelimellasi. Tästä huolimatta alustan vaihtaminen vaatii aina työtä.

Webflow'n heikkoudet ovat pitkälti yksittäisiä puuttuvia ominaisuuksia. Blogissa ei esimerkiksi ole oletuksena kommentointimahdollisuutta. Verkkokauppa onnistuu hienosti, mutta suomalaisia verkkopankkeja ei saa maksutavoiksi.

Verkkokauppa ja kommentointi ovat asioita, joihin on olemassa erittäin päteviä ratkaisuja. Nämä ratkaisut (eli sovellukset) säästävät aikaasi, vaikka yleensä maksavatkin. Jos olet tosissasi jostain näistä ominaisuuksista, sinun kannattaa joka tapauksessa valita jokin erillinen softa hoitamaan sitä.

Kyllä. Verkkokauppa onnistuu hienosti ja se rakennetaan pitkälti samalla tavalla kuin muut dynaamiset sisällöt Webflow'ssa. Minun palveluihini tosin verkkokaupan rakentaminen ei kuulu.

Webflow'n omassa verkkokaupassa on kuitenkin yksi merkittävä puute meille suomalaisille. Sinne ei nimittäin saa suomalaisia verkkopankkeja maksutavoiksi. Jos tämä ei ole asiakkaillesi ongelma, niin hyvä homma. Jos on, niin lue vaihtoehdot.

Jos olet perustamassa oikeasti puhdasta tai merkittävän kokoista verkkokauppaa, hyppää suosiolla Shopifyn kelkkaan. Voit edelleen tehdä normaalit sivut Webflow'lla jos haluat. Shopify-kauppa voi elää esimerkiksi alidomainilla kuten kauppa.sivusi.fi.

Jos haluat kokeilla yhden tai kahden tuotteen myyntiä, niin Holvi on oikein pätevä vaihtoehto siihen. Holvilla on muitakin hyviä puolia ja pääset helposti alkuun.

Tottakai. Wordpressistä saa artikkelit helposti ulos. Webflow'n päässä tietoa saa helposti taas sisään. Ainoat hankaluudet tulevat, jos vanha sivustosi käyttää jotain hyvin pientä tai vanhaa julkaisujärjestelmää.

Viikko, kuukausi tai kaksi. Jos teen sivuston huolellisesti pohjatöineen, kestää siinä yleensä noin kaksi kuukautta. Jos sinulla on valmiina tarkat piirustukset sivuistasi ja kuvat sekä tekstit pilvessä, minulla menee noin viikko sivuston pystyttämisessä.

Sivuston suunnittelu on kuitenkin se vaihe, jossa pärätyttävät sivut tehdään. Toisin sanoen hyvää sivustoa ei tehdä ilman perusteellista suunnittelua.

Kaikki nettisivuprojektit pitävät sisällään suunnittelun, kehityksen ja julkaisun. Hieman tekijästä riippuu, kauan aikaa menee mihinkin vaiheeseen.

Minun kohdallani huolellinen nettisivuprojekti etenee seuraavasti. Ensin tapaamme ja käsittelemme sinun tarpeitasi, jonka jälkeen lähetän sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää tarjouksen täältä.

Itse projekti alkaa aloituspalaverilla. Siinä käymme läpi yritystäsi, teidän asiakkaita ja teidän mieltymyksiä. Niiden avulla pääsemme testaamaan erilaisia tyylejä.

Kun tyyliä on testattu, pääsemme suunnittelemaan varsinaista sivustoa. Sivun rakentaminen alkaa vasta, kun suunnitelma on valmis tai hyvin pitkällä. Tässä vaiheessa ulkoasu ja sisällöt pitäisi olla valmiina ja projekti on jo maalisuoralla.

Lue ihmeessä lisää prosessista, sillä se takaa hyvät tulokset.

Jokaiseen projektiin kuuluu ns. sisältökonsultaatio. Se tarkoittaa sitä, että autan teitä tekstien kanssa. Jos haluatte, että kirjoitan kaikki tekstit puolestanne, niin sekin kyllä onnistuu.

Kirjoitan itse paljon ja säännöllisesti. Lähestyn nettisivujen tekstejä mainostekstien ja konversio-optimoinnin näkökulmasta. Toisin sanoen sanat ohjaavat sivusi vierailijaa kohti ostoa.

Huolellinen pohjatyö ennaltaehkäisee tämän tilanteen. En siis katoa luovaan mökkiini ja ilmesty sieltä kolmen kuukierron jälkeen valmiin sivuston kanssa. Käytän työkalunani tyylimaisemia, joiden avulla saat makua lopullisesta ulkoasusta. Prosessin jokaisessa vaiheessa pidämme huolta, että ulkoasu etenee oikaan suuntaan.

Jos jostain syystä et tämänkään jälkeen pidä sivustosta (näin ei ole koskaan käynyt), on nettisivuilla myös 100% tyytyväisyystakuu.

Ei. Sopimuksessa on kiinteä hinta, joka on sidottu ominaisuuksiin. Eli jos tarvittavia ominaisuuksia ei ilmesty lisää, niin ei ilmesty hintaakaan.

Minun työni lisäksi joudut maksamaan Webflow'sta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Saatat myös tarvita esimerkiksi ohjelman, joka hallitsee sivujesi kieliversioita. Erittelen nämä kulut aina tarjouksessa.

Muita ylläpitokuluja ei tule. Webflow on siitä hyvä alusta, että se pysyy ajan tasalla ja pystyssä ilman, että sitä käy säännöllisesti säätämässä.

Minulle sinun ei tarvitse lähetellä rahaa kuukausittain. Ainoat jatkuvat kulut tulevat Webflow'n tilauksesta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Lisäksi jotkin edistykselliset ominaisuudet vaativat oman softansa, mutta ne käydään läpi jo tarjousvaiheessa.

Maksu tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa erässä. Ensimmäisen laskun lähetän, kun sopimus on allekirjoitettu ja toisen ennen sivuston julkaisua.

Laskut lähetän mieluusti verkkolaskuna, mutta muutkin tavat kyllä onnistuvat.

No todellakin. Projektin alussa käymme läpi yleisimmät asiat, joita haluat sivuillasi muokata tai lisätä. Näin teemme arjestasi helppoa. Lisäksi saat minun tekemän videopankin, jonka avulla voit tehdä vaikka kokonaan uusia yksilöllisiä sivuja.

Kyllä. Jokainen projekti sisältää käyttökoulutuksen ja ohjepankin. Lisäksi Webflow'sta on helppo käyttää. Siinä on kaksi puolta, joista toinen (Editor) on helpompi käyttää kuin Facebook. Sieltä voit muokata tekstiä ja kuvia hyvinkin helposti. Vaikeampi puoli on nimeltään designer, ja senkin voi oppia.

Kyllä. Oikeastaan, voi olla että olen jo vastannut sinulle. Kun tilaat sivuston minulta, lisään sinut videokirjastoon. Siellä olen vastannut kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin, joita asiakkaani ovat kysyneet. Näin ollen, jos keksit täysin uuden kysymyksen, minulla on hyvin aikaa vastata siihen.

Tein ensimmäisen sivuni vuonna 2016. Minäkin aloitin Wordpressillä ja olin hyvin innoissani. Sitä seurasi useita WP-sivuja ja tuskaisia tunteja. Päivätyöni oli vielä jonkin aikaa mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Mysteerillä pääsin toden teolla työstämään sivustoja. Pääsivun ylläpito ja optimointi oli vastuullani. Siinä oli hommaa, sillä meillä oli parhaimmillaan kuusi toimipistettä, verkkokauppa ja kymmeniä tärkeitä sivuja. Sivujen rakentamisen lisäksi tein konversio-optimointia, hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa.

Olisin hypännyt pelkkien nettisivujen pariin paljon aikaisemmin, jos olisin löytänyt Webflow'n nopeammin. Mietin Wordpress-pajan aloittamista, mutta en halunnut tapella WP:n kanssa aamusta iltaan. Kun vihdoin löysin Webflow'n, paluuta ei ollut. Takana on kymmeniä nettisivuprojekteja ja olin myös ensimmäinen Webflow Partner Suomessa.

Jutellaan ihan rennosti

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.