suunnittele sinä. meitsi toteuttaa.

Webflow-kehitys sopii graafikoille ja yrityksille, jotka haluavat suunnitella sivunsa itse. Kehitysvaiheessa meitsi ottaa ohjat ja toteutan sinun visiosi Webflow'lla.

Webflow kehitys
Janne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri TaustaJanne Parri Tausta

Webflow-kehitystä hyödyntävät jo

N2 Albiino
Udda Creative
Noho Partners
358
Growth Hacking Partners
Byway Communications
BrandBustle
Gut Studio

Sinulle tai asiakkaal­lesi

Sinulle tai asiakkaal­lesi

Voimme tehdä sivut sinulle tai asiakkaallesi. Viestinnät ja laskutukset voidaan sopia toiveidesi mukaan.

Ketterästi ja nopeasti

Hyvästä suunnitelmasta sivut syntyvät nopeasti. Lopussa käymme tarvittavat kommenttikierrokset ja julkaisemme sivut. Tarvittaessa voimme julkaista sivuja ripotellen.

Ketterästi ja nopeasti

Ja tietenkin näyttä­västi!

Ja tietenkin näyttä­västi!

Webflow-alustan ehdoton etu on sisäänrakennetut efektit. Voimme tehdä kaikenlaista jännittävää erilaisilla interaktioilla.

Päräyttävien sivujen lisäksi

Palveluun kuuluu mm.

Aloituspalaveri

Tulen tutustumaan toimintaasi ja siinä samalla pistämme projektin käyntiin.

Viikoittaiset tapaamiset

Käytäntö pyörii viikoittaisten etämiittien ympärillä. Niissä käydään läpi ajankohtaiset asiat ja projektin eteneminen.

Nettisivun käyttökoulutus

Lopuksi opetan sinut tai asiakkaasi käyttämään sivustoa.

Kattava ohjepankki

Löydät ohjepankkini osoitteesta janneparri.fi/apua. Sinne olen kerännyt etenkin Webflow'hun liittyviä ohjeita.

Julkaisun jälkeinen tuki

En katoa mihinkään julkaisun jälkeen. Autan sinua sivujen kanssa ja voin tehdä kaikki haluamasi kohtuulliset muokkaukset kuukausi julkaisusta.

Puolen vuoden korjaustakuu

Jos sivuilla on selkeä toiminnallinen virhe, niin tietenkin käyn sen korjaamassa. Korjaustakuu on voimassa puoli vuotta julkaisun jälkeen.

Asiakkaiden suusta

"
Asiakkaan kuunteleminen on selvästi Jannen työskentelyn keskiössä ja saatiin juuri meidän näköiset nettisivut. Kommunikaatio oli avointa; Jannelta uskaltaa kysellä tyhmiäkin ja apua saa myös niihin yllättäviin asioihin nopeasti ja myötätunnolla. 5/5, suosittelisin niin yksityisyrittäjälle kuin isoille yrityksillekin!
"

Susanna Ronkainen

OSKU ry

"
No tuntu kyllä siltä, että projekti eteni suunnitellusti. Yllättävän kevyesti vaikka hommaa riitti.
"

Siru Jyrkkä

Ainesmestarit

"
En tule todennäköisesti työskentelemään tulevaisuudessa verkkosivujen osalta muiden kuin Jannen kanssa. Yksi parhaista asiakas kokemuksistani. Janne todella välittää asiakkaistaan.
"

Panu Kotilainen, Managing Director

Value Films

"
Kotisivujen toteutus sujui aina suunnittelusta valmiiden sivujen käyttöön­ottokoulutukseen ammattimaisesti aikataulussa ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Yhteistyö tuotti toivottua tulosta ja uudet kotisivut on otettu hyvin vastaan.
"

Aino Koskinen

Jyväskylän palvelualan opisto

"
Projektin aikana tuli tunne, että homma on ammattilaisen käsissä. Asiat hoituvat kuten oli sovittu ja lopputulos oli priimaa, vaikka hyvää lähdetiin hakemaan.
"

Ville Syrjäläinen

Reilu Hallinto

"
Janne on ihmisenä erittäin miellyttävä ja hänestä hehkuu innostus verkkosivuja kohtaan. Hän tekee tehtävänsä ajatustakin nopeammin ja osaa oma-aloitteisesti kehittää nerokkaasti sivuja tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Olimme lopputulokseen äärettömän tyytyväisiä ja voimme suositella Jannea vilpittömästi!
"

Sakari Siilin

Byway Communications

Salaisuus piilee prosessissa

Tutustuminen

Kaikki alkaa aloituspalaverista, jossa määritämme projektin tavoitteet ja minä tutustun teidän suunnitelmaanne.

Kehitys

Kehitys-vaiheessa rakennan sivut Webflow-alustalla. Tässä vaiheessa pääset jo näkemään, miltä sivun ylläpito näyttää.

Viimeiset silaukset

Loppuvaiheessa tyylikäs sivusto viimeistellään efekteillä ja interaktioille. Näin syntyy viimeistelty kokemus.

Julkaisu

Kun hetki on oikea, julkaisemme sivut ja kerromme maailmalle.

Käyttökoulutus

Käyttökoulutuksessa opetan sinut tai asiakkaasi käyttämään Webflow'ta. Tavoitteena on aina, että pystytte itse tekemään tarvittavat muutokset sivuillenne.

Hinta

Webflow-kehitys
3100 €
(+alv)
Graafikoille ja yrityksille, jotka haluavat suunnitella sivunsa itse.
Sisältää:
Webflow-sivun kehitys sinun suunnitelmastasi
Max 16 staattista sivua
Max 6 CMS-listaa
Efektit (Webflow interactions)
Käyttökoulutus
Ohjepankki
Ota Yhteyttä

Pyrin aina tarjoamaan sinulle yhden hinnan, jolla hoidan sivusi kuntoon. Tämän tarkoitus on se, että minulla on pelivaraa tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivat sivut. Toisaalta sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä kulueristä, sillä pienet yllätykset eivät vaikuta hintaan.

Vieressä näkyvä hinta on se, jonka useimmiten annan tarjouksessa. Jotkin projektit ovat selvästi pienempiä ja jotkin merkittävästi suurempia. Tällöin tietenkin tarjouksen hinta saattaa elää.

Tämä ei kuitenkaan ole ainut palveluni. Jos haluat jättää suunnittelunkin minun harteille, kurkaa nettisivu-paketti. Lisäksi teen myös yritysilmeitä nettisivuprojektien yhteydessä.

100% tyytyväisyys­takuu

Kaikki muokkaukset kuukausi julkaisusta

Puolen vuoden korjaustakuu

Usein kysyttyä

En. Tai jos teen, niin sitten joku uhkaa minua aseella. Tiedän oman osaamiseni ja se on hyvässä käytössä, jos pysyn erossa Wordpressistä.

Olen kokeillut muita alustoja, enkä ymmärrä, miksi ihmiset edelleen käyttävät esim. Wordpressiä. Nykyään on olemassa uusi parempi tapa tehdä nettisivuja.

Hitusen epäilen, että haluaisit ainakaan palata Wordpressin pariin. Jos joskus haluat vaihtaa alustaa, niin sisällöt saa helposti ulos Webflow'sta. Itse asiassa saat exportattua koko sivuston koodin ja voit ylläpitää sivuasi vaikka omalla palvelimellasi. Tästä huolimatta alustan vaihtaminen vaatii aina työtä.

Webflow'n heikkoudet ovat pitkälti yksittäisiä puuttuvia ominaisuuksia. Blogissa ei esimerkiksi ole oletuksena kommentointimahdollisuutta. Verkkokauppa onnistuu hienosti, mutta suomalaisia verkkopankkeja ei saa maksutavoiksi.

Verkkokauppa ja kommentointi ovat asioita, joihin on olemassa erittäin päteviä ratkaisuja. Nämä ratkaisut (eli sovellukset) säästävät aikaasi, vaikka yleensä maksavatkin. Jos olet tosissasi jostain näistä ominaisuuksista, sinun kannattaa joka tapauksessa valita jokin erillinen softa hoitamaan sitä.

Tottakai. Wordpressistä saa artikkelit helposti ulos. Webflow'n päässä tietoa saa helposti taas sisään. Ainoat hankaluudet tulevat, jos vanha sivustosi käyttää jotain hyvin pientä tai vanhaa julkaisujärjestelmää.

Viikko, kuukausi tai kaksi. Jos teen sivuston huolellisesti pohjatöineen, kestää siinä yleensä noin kaksi kuukautta. Jos sinulla on valmiina tarkat piirustukset sivuistasi ja kuvat sekä tekstit pilvessä, minulla menee noin viikko sivuston pystyttämisessä.

Sivuston suunnittelu on kuitenkin se vaihe, jossa pärätyttävät sivut tehdään. Toisin sanoen hyvää sivustoa ei tehdä ilman perusteellista suunnittelua.

Ei. Sopimuksessa on kiinteä hinta, joka on sidottu ominaisuuksiin. Eli jos tarvittavia ominaisuuksia ei ilmesty lisää, niin ei ilmesty hintaakaan.

Minun työni lisäksi joudut maksamaan Webflow'sta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Saatat myös tarvita esimerkiksi ohjelman, joka hallitsee sivujesi kieliversioita. Erittelen nämä kulut aina tarjouksessa.

Muita ylläpitokuluja ei tule. Webflow on siitä hyvä alusta, että se pysyy ajan tasalla ja pystyssä ilman, että sitä käy säännöllisesti säätämässä.

Minulle sinun ei tarvitse lähetellä rahaa kuukausittain. Ainoat jatkuvat kulut tulevat Webflow'n tilauksesta (noin 280€/vuosi) ja domainista (noin 15€/vuosi). Lisäksi jotkin edistykselliset ominaisuudet vaativat oman softansa, mutta ne käydään läpi jo tarjousvaiheessa.

Maksu tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa erässä. Ensimmäisen laskun lähetän, kun sopimus on allekirjoitettu ja toisen ennen sivuston julkaisua.

Laskut lähetän mieluusti verkkolaskuna, mutta muutkin tavat kyllä onnistuvat.

No todellakin. Projektin alussa käymme läpi yleisimmät asiat, joita haluat sivuillasi muokata tai lisätä. Näin teemme arjestasi helppoa. Lisäksi saat minun tekemän videopankin, jonka avulla voit tehdä vaikka kokonaan uusia yksilöllisiä sivuja.

Kyllä. Jokainen projekti sisältää käyttökoulutuksen ja ohjepankin. Lisäksi Webflow'sta on helppo käyttää. Siinä on kaksi puolta, joista toinen (Editor) on helpompi käyttää kuin Facebook. Sieltä voit muokata tekstiä ja kuvia hyvinkin helposti. Vaikeampi puoli on nimeltään designer, ja senkin voi oppia.

Tein ensimmäisen sivuni vuonna 2016. Minäkin aloitin Wordpressillä ja olin hyvin innoissani. Sitä seurasi useita WP-sivuja ja tuskaisia tunteja. Päivätyöni oli vielä jonkin aikaa mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Mysteerillä pääsin toden teolla työstämään sivustoja. Pääsivun ylläpito ja optimointi oli vastuullani. Siinä oli hommaa, sillä meillä oli parhaimmillaan kuusi toimipistettä, verkkokauppa ja kymmeniä tärkeitä sivuja. Sivujen rakentamisen lisäksi tein konversio-optimointia, hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa.

Olisin hypännyt pelkkien nettisivujen pariin paljon aikaisemmin, jos olisin löytänyt Webflow'n nopeammin. Mietin Wordpress-pajan aloittamista, mutta en halunnut tapella WP:n kanssa aamusta iltaan. Kun vihdoin löysin Webflow'n, paluuta ei ollut. Takana on kymmeniä nettisivuprojekteja ja olin myös ensimmäinen Webflow Partner Suomessa.

Olen mielelläni tekemisissä asiakkaidesi kanssa. Voin myös pysyä täysin piilossa, jos siltä tuntuu. Voimme keskustella yhdessä, mikä takaa parhaan kokemuksen sinun asiakkaillesi.

Jutellaan ihan rennosti

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.