Byway Communications
Byway Communications
Janne on ihmisenä erittäin miellyttävä ja hänestä hehkuu innostus verkkosivuja kohtaan. Hän tekee tehtävänsä ajatustakin nopeammin ja osaa oma-aloitteisesti kehittää nerokkaasti sivuja tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Olimme lopputulokseen äärettömän tyytyväisiä ja voimme suositella Jannea vilpittömästi!
Sakari Siilin
Toimitusjohtaja

Suunnittelu

Tässä projektissa suunnitelma tuli asiakkaalta. Byway on viestintä ja markkinointitoimisto Jyväskylästä, joten heiltä onnistui suunnitelmien teko mallikkaasti. Sain siis toteuttaa laadukkaita suunnitelmia ja yhteistyö sujui mukavasti.

Kehitys

Kehitys tehtiin Webflow-alustalla. Sivustolle luotiin dynaamiset kentät blogille ja tiimin jäsenille, jotta niiden lisääminen onnistuisi helposti. Etusivulle tehtiin myös pikatesti, jossa käyttäjän vastausten perusteella näytettiin soveltuvuus yrityksen asiakkaaksi.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.