Creative Finland
Creative Finland

Suunnitelma

Sivun ulkoasun suunnittelu Inga Tammivuori Gutilta. Meitsi hyppäsi mukaan, kun suunnitelma oli loppusuoralla. Ingan seikkaperäisestä suunnitelmasta oli ilo rakentaa sivua.

Webflow

Creative Finlandin vanha sivu oli toteutettu Wix-alustalla. Erilaisten rajoitteiden takia kyseisestä alustasta haluttiin eroon. Wordpress mainittiin, mutta asiakkaalla oli huonoja kokemuksia siitäkin. Näin ollen valinta osui Webflow'hun.

Sisällöt

Sisällöt eli erilaiset artikkelit, podcastit ja julkaisut ovat sivun ytimessä. Näiden hallintaan keskityttiin etenkin projektin kehitysvaiheessa. Tietenkin pohjalla oli Ingan suunnitelma, jonka mukaan lukuisat artikkelit esiteltäisiin loogisesti. Allekirjoittaneen vastuulle jäi rakenteiden muodostaminen ja toiminnallisuudet. Sivuilla käytettiin esimerkiksi suodatus-toimintoa, joka mahdollisti tietyn kategorian tarkastelun helposti vaikka etusivulta.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.