Data Lead
Data Lead
Tero Talaka
Yrittäjä

Data Lead on nuori ja kasvava yritys, joka halusi vahvan yritysilmeen ja tehokkaat verkkosivut. Data Lead tunnetaan business intelligence -ratkaisuista eli raportoinnita ja tiedolla johtamisesta. He etsivät luotettavaa kumppania, joka voisi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita.

Projektin alussa kartoitimme Data Leadin tarpeet ja asiakkaat. Yrityksen arvot ja toimintaperjaatteet kiteytyivät sanaan ownership. Se tarkoittaa rehtiä asennetta ja luottamusta omaan työhön. Tältä pohjalta rakensimme ensin tyylikkään, modernin ja selkeän yritysilmeen, joka viestisi ammattimaisuutta ja asiantuntemusta.

Verkkosivujen suunnittelussa keskityimme käyttäjäystävällisyyteen ja visuaaliseen houkuttelevuuteen. Sivujen ulkoasu oli selkeä, ja tärkeät tiedot olivat helposti löydettävissä. Palvelujen lisäksi lisäsimme sivuille toimialasivut. Niiden tehtävänä oli avata mitä Business Intelligence voi tarkoittaa erilaisille yrityksille.

Työskentelymme oli tiivistä ja tehokasta, ja pidimme viikoittaiset miitit Data Leadin Teron kanssa. Kävimme läpi eri vaihtoehtoja ja palloittelimme ideoita ja päätöksiä projektin edetessä. Näin varmistin, että lopputulos vastaisi täysin Data Leadin tarpeita ja odotuksia.

Lopputuloksena syntyi Data Lead Oy:lle upea yritysilme ja verkkosivut, jotka heijastivat heidän brändiään ja palveluitaan vakuuttavasti. Yritysilme oli tyylikäs ja ammattimainen, ja verkkosivut olivat houkuttelevat ja informatiiviset. Data Lead oli erittäin tyytyväinen tulokseen, ja heidän uudet sivunsa houkuttelivat enemmän yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.