Flowsales
Flowsales
Jarrad Tuokko
Perustaja

Tarinan sankari

Flowsales on Jarrad Tuokon perustama buukkauspalveluita tuottava yritys. Flowsalesilla hommia riitti ja tiimi kasvoi, mutta vanhat sivut eivät enää tukeneet uusia tavoitteita. Oli siis aika nostaa myös sivut uudelle levelille.

Duunia duunia

Sivuston tekeminen aloitettiin ostajapersoonien ja tyylimaisemien työstöllä. Tyylejä testattiin lukuisia. Vaikka moni versio miellytti silmää, päätös oli haastava. Lopulta päädyttiin lähes mustavalkoiseen tyyliin, jota maustettiin keltaisella tehostevärillä. Tämän jälkeen alkoi logo ja sivuston rakentaminen.

Sivusto alkaa syntyä

Kehitysvaiheessa sivusto nousi nopeasti pystyyn. Samalla vielä työstettiin tekstejä ja kuvia. Toteutus tehtiin Webflow-alustalla, joka mahdollisti helpon ylläpidon Flowsalesin tiimille.

Viimeiset silaukset

Sivuston julkaisu onnistui muitta mutkitta, mutta vielä oli hitusen juttuja jäljellä. Yritysilme viimeisteltiin ja se merkitsi graafista ohjeistoa ja dokumenttipohjia. Etenkin dokumenttipohjista oltiin innoissaan Flowsalesin tiimin keskuudessa.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.