OSKU ry
OSKU ry
Asiakkaan kuunteleminen on selvästi Jannen työskentelyn keskiössä ja saatiin juuri meidän näköiset nettisivut. Kommunikaatio oli avointa; Jannelta uskaltaa kysellä tyhmiäkin ja apua saa myös niihin yllättäviin asioihin nopeasti ja myötätunnolla. 5/5, suosittelisin niin yksityisyrittäjälle kuin isoille yrityksillekin!
Susanna Ronkainen
Viestintäpäällikkö

Osku Ry on toisen asteen opiskelijoiden etujärjestö, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja toimii opiskelijoiden edunvalvojana. Oskun vanhat nettisivut oli tehty Wordpressillä, mutta Oskun työntekijät halusivat uuden modernimman alustan, joka vastaisi paremmin heidän tarpeisiinsa.

Yhteistyömme ensisijainen tavoite oli luoda sivut, jotka tukisivat Oskun viestinnällisiä tavoitteita. Tämä tarkoitti sitä, että sivuilla piti olla runsaasti tietoa Oskun toiminnasta ja palveluista. Lisäksi halusimme tehdä sivuista helppokäyttöiset ja selkeät, jotta kävijät löytäisivät tarvitsemansa tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Oskun uusille sivuille suunnittelin monia alasivuja, jotka liittyivät muun muassa edunvalvontaan, palveluihin ja vaaleihin. Alasivujen avulla oli helppo esitellä Oskun toimintaa ja tavoitteita yksityiskohtaisemmin. Lisäksi teimme sivuille monia artikkelipohjia erilaisille artikkeleille, jotta Osku pystyisi jakamaan ajankohtaista tietoa opiskelijoille.

Lopputuloksena syntyi sivut, jotka olivat selkeät, informatiiviset ja visuaalisesti houkuttelevat.

Janne Parri Blogi
Janne Parri
Suunnittelija, yrittäjä

Ota aske kohti uusi sivuja

Ei hätää, en ole mikään myyntitykki. Olen korkeintaan innostunut nörtti. Pistä vaan viestiä tulemaan, niin jutellaan ihan rennosti. Jos haluat tarkkoja lukuja, voit suoraan pyytää tarjousta täältä.

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastailen siihen pikimmiten.
Oops! Jokin meni vikaan. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät ja kokeilla uudestaan.